søndag 10. april 2011

Alderen tynger...?

Innimellom føler jeg meg skikkelig gammel.

Som når man på et møte, beregnet på de litt yngre, får høre at caféen er åpen til to, og bare ønsker at man er i seng lenge før den tid! Startet jo tross alt og gjespe i 21-tiden...

Eller når man sitter klistret til skjermen under div. VM, og oppdager at to av de store stjernene (Therese og Tarjei) er født det herrens år 1988, i likehet med undertegnede. Det er jo bare å lure på hvorfor ikke friluftsstjerna står på toppen av seierspallen med edelt metall rundt halsen... Hvor gikk det galt? 

For å ikke snakke om nå man etter å ha observert en viss ganske-så-kjekk Start-spiller på nært hold, går hjem og finner ut at han er født i 1990. NITTI! Han har ikke opplevd 80-tallet engang. AU! 

MEN -

heldigvis er det alltid noen som er eldre! Og vår kjære far har denne uken fullført sitt 5te tiår. Han kan ikke lenger påstå han er i 40-årene. Nei, i likhet med tante er han nå mellom 50 og 60 år :)

Rett og slett halvveis til 100! 

Gratulerer med dagen (som strengt tatt var på fredag, men du vet; ting tar litt lengre tid når man blir eldre....), pappa!
Man skulle ikke tro du var en dag over 49! ;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar