søndag 29. januar 2012

En helt vanlig dag...

(Advarsel: Innlegget inneholder opptil flere bilder av strand, sommer og (hardtarbeidende) solslikkende studenter)

Etter noen uker med et slags "71-grader nord"(eller sør) møter "Robinsonekspedisjonen"-opplegg i Sri Lanka, nyter vi nå late dager på Langkawi (Malaysia). 

Og en helt vanlig dag ser ca slik ut:

Før solen står opp: joggetur på stranden
(Ok, skal innrømme at jeg ikke har løpt HVER dag, men har hvert fall brukt noen lapper på nytt treningstøy [kjekt med en unnskyldning til litt shopping], og det har blitt brukt opp til FLERE ganger!).

På vei tilbake til hotellrommet (som har varmtvann - nevnte jeg det?:)) er det innom bakeren og fruktmannen for å kjøpe ferske rundstykker og frukt til frokosten, som nytes på balkongen, før det er tid for tre timers forelsning (hver dag, hele uken! Lørdag og søndag ingen hindring – vi LEKER ikke studenter, ser du!;))
(Vet ikke om bildet trenger noen kommentar - man blir trøtt på forelesning i Asia og...) 

(Lokal gjesteforeleser og Levi som er med fra UiA)

Og så - med en ferskpresset juice i den ene hånda og et rundstykke med banan i andre, med bikinen på og sarongen rundt livet - bærer det av sted til lesesalen vår (Sunniva; nå burde ikke du lese mer...), som denne uken ser den slik ut: 

Vi kan melde om 36 grader i skyggen, sinnsykt mange flere grader i solen, og opp mot 30 i vannet. 
Helt ok PLUSS, med andre ord! 

Etter noen timer med *lesing, bading, smøre seg med mer solkrem* (gjenta *...* til du føler du har fått nok vitamin D den dagen), er det tid for en rask dusj, på med sommerkjole og avsted for å finne kveldens utvalgte restaurant.

Og mens solen går ned sitter vi på rekke og rad utenfor resepsjonen, for en rask tur innom facebook (må jo spre litt sol og varme til alle hjemme i snøen…;)) og blogg, eller tar turen videre ut på stranden for å feire en bursdag, kinesisk nyttår eller bare at det er torsdag!

Sov og repeat!

Er det rart jeg koser meg?!? 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar